Media

Artikel in Den Haag Centraal d.d. 4 juli 2019

Foto: Bert Tielemans

Artikel in het Dagblad van het Noorden d.d. 12 maart 2019

In januari 2019 diende Bos namens oud-profvoetballer (van onder meer Roda JC, FC Porto en Besiktas tevens oud-international van Turkije) Fatih Sonkaya een gratieverzoek in bij het bestuur amateurvoetbal. Het bestuur amateurvoetbal deelde afgelopen vrijdag 8 maart jl. mede dat Sonkay met ingang van 11 maart 2019 weer speelgerechtigd is.

https://www.dvhn.nl/sport/Tuchtzaakdeskundige-Bos-heeft-weer-succes-gratie-voor-oud-profvoetballer-Sonkaya-24257264.html

Artikel in het Dagblad van het Noorden d.d. 28 februari 2019

Komende zondag wordt de soap van het Noorden afgesloten.  Zie voor meer informatie onderstaande link.

https://www.dvhn.nl/sport/De-spraakmakende-fittie-tussen-WVV-KNVB-en-Nieuw-Buinen-is-de-strijdbijl-eindelijk-begraven-24219845.html

Artikel in het Dagblad van het Noorden d.d. 18 januari 2019

Artikel in Week in Week uit -- Weekblad regio Borger-Odoorn/ Gemeente AA en Hunze (Drenthe)

Radio-interview - Sporttribune/ Midvliet FM

Op maandag 24 september 2018 was er uitgebreid aandacht in het radioprogramma Sporttribune van Midvliet FM voor de website Hulpbijvoetbaltuchtzaken.nl. Het radio-interview met Rob Hekman en Rene Marquard  kunt u hieronder beluisteren.

Gast aan tafel bij het programma Haaglanden Voetbal aan Tafel

En ook op maandag 24 september 2018 vond de opname plaats van het programma Haaglanden Voetbal aan Tafel (26-09-2018) met aandacht voor de website Hulpbijvoetbaltuchtzaken.nl.

Afscheidsfeest van Haagse trainer Ton Boevink

Na 37 jaar nam de Haagse trainer Ton Boevink afscheid. Boevink is een van de vele trainers die regelmatig voor de verenigingen waar hij werkzaam was hulp vroeg bij tuchtzaken. Natuurlijk mocht Trieneke Bos dan ook niet ontbreken op zijn afscheidsfeest op 18 mei jl., gehouden bij de opnamestudio van Haaglanden Voetbal aan Tafel te Rijswijk.

 


Gast aan tafel bij het programma Haaglanden Voetbal aan Tafel - 11 oktober 2017

Tijdens een opname van Voetbal aan Tafel in oktober 2017 sprak Trieneke Bos over een  tuchtzaak van een Haagse speler waarvoor zij als gemachtigde optrad tijdens de mondelinge- en schriftelijke behandeling van de procedure.

Artikel in het Algemeen Dagblad regio Den Haag - augustus 2017

Het Algemeen Dagblad regio Den Haag besteedde in augustus 2017 een artikel aan de werkzaamheden van Trieneke Bos

In maart 2017 was Trieneke Bos voor het eerst op uitnodiging van Ton Beije van  Haaglandenvoetbal.nl te gast in het programma Haaglanden Voetbal aan Tafel om te vertellen hoe het haar gelukt was om voor twee voetballers, die uit het lidmaatschap van de KNVB ontzet waren, de straf om te zetten naar een schorsing van respectievelijk 60 maanden en 48 maanden.